some image

Individuele Coaching

Individuele coaching bij De Olijftak

Het gaat bij coaching om jouw ontwikkeling, het is dus heel persoonlijk. Jij staat centraal. De coaching moet bij jou passen: bij jouw persoonlijke vragen, problemen en wensen. Ontwikkeling is een doel dat jij bereikt. Jij gaat aan de slag. Als coach help ik jou hierbij. Jij bepaalt welke onderwerpen worden besproken. Ik denk mee en doe voorstellen, ik voel mee, en vraag door. Zo komen samen uit bij relevante vragen en doelen.

Een goede coach zorgt ervoor dat je op nieuwe ideeën komt, dat je nieuwe moed krijgt en tot concrete stappen over kunt gaan. Jij werkt mee door openhartig en eerlijk te vertellen over wat er in je omgaat en ook door serieus aan de slag te gaan met het zetten van concrete stappen. Het begint met een vernieuwing in je denken en waardoor je nieuwe keuzes maakt en in kleine stappen je gedrag veranderd.

Dit heeft een positief effect op alle levensterreinen: je geloof, je stemming, je relaties, je werk, je gezondheid en je energiebalans.

Professioneel

some image

Als coach ben ik professioneel opgeleid. Ik ben het in het bezit van de diploma’s HBO-V en HBO-GGZ en volg trainingen en cursussen en heb een BIG-registratie. Ik heb ruim 25 jaar praktijkervaring als (sociaal) psychiatrisch verpleegkundige met het coachen en begeleiden van mensen in verschillende werkvelden en levensterreinen.

Als coach behandel ik jouw inbreng als vertrouwelijk en houd ik mij aan geheimhouding, zodat jij vrij en vertrouwelijk kunt spreken.

Voor welke problemen kan je bij mij terecht?

Psychische problemen

Overbelasting, overspannenheid, minderwaardigheidsgevoelens, negatief zelfbeeld, somberheid, onzekerheid, piekeren.

Pastorale of geloofsproblemen

Je niet vrij, maar gebonden voelen. Verwond zijn, wat diep doorwerkt in jouw leven. Door blokkades geen genade kunnen ervaren. Identiteitsproblemen: wie ben ik? In Christus?

Zingevingsproblemen

Wat is mijn bestemming? Gods plan voor mijn leven?

Vrouwenhulpverlening

Een gezonde balans vinden in het dagelijks leven, hoe doe ik dat? Gezond willen leven, grenzen leren stellen, leren regie voeren, nee leren zeggen, leren opkomen voor jezelf.

Meer informatie

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte. De kosten van een coachingsgesprek zijn € 65,= per uur. Je krijgt de factuur na afloop van een gesprek mee of, als je dat wilt, digitaal via de mail. Wil je nog meer weten, of je aanmelden, stuur me dan vrijblijvend een bericht via de knop hieronder!