Producten & Prijzen

Afvallen

199 ,-
 • intakegesprek
 • adviesgesprek
 • persoonlijk leefstijlplan
 • 4 consulten
Aanmelden

E-coaching

199 ,-
 • intake
 • persoonlijk leefstijlplan
 • 10 weken begeleiding
 • per mail
Aanmelden

Coaching

65 ,-
 • individueel
 • psychologisch
 • pastoraal
 • gesprekken van 1 uur
Aanmelden

Wat krijg ik?

some image

Persoonlijk Gezonde Leefstijlplan

Elk traject bij De Olijftak gaat uit van een persoonlijke benadering. Iedereen krijgt een op maat gemaakt advies, vastgelegd in een Persoonlijk Gezonde Leefstijlplan. Hierin staan concrete voedings- en beweegadviezen waarmee jij jouw doelen kan bereiken.


some image

Regelmatige afspraken

We hebben regelmatig (standaard wekelijks) contact om te bespreken hoe je het plan invoert in je dagelijks leven. Er is aandacht voor dingen waar je tegenaan loopt zoals omgaan met verleidingen en valkuilen, en je krijgt steun en tips om gemotiveerd verder te gaan.


some image

De vorm die bij jou past

We kunnen afspreken op de praktijk in Almelo, maar ook via skype, telefoon of email contact hebben. We spreken dit van tevoren af. Ook als je na een traject nog verder gecoacht wilt worden is het mogelijk het traject uit te breiden.

Product Overzicht

Coaching

Een coaching traject is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken bepalen we hoeveel afspraken daarvoor nodig zijn.

We spreken per keer af wat de onderwerpen zijn. Ik help je veranderen op voor jou belangrijke terreinen. Een sessie duurt een uur en je kan per keer betalen.

Traject Gezond Afvallen

Een traject Gezond Afvallen bestaat uit een intakegesprek, een adviesgesprek, een persoonlijk Gezonde Leefstijlplan en tenminste 5 consulten. Als je behoefte hebt aan uitgebreide coaching kan ook gekozen worden voor een traject met 10 consulten.

Het traject is persoonlijk op maat gemaakt. Door eerst een analyse te maken van je voedingsgewoontes en (als je op de praktijk komt) een goede meting te doen van o.a. je gewicht, BMI en vetpercentage kan een advies op maat opgesteld worden. Dit helpt je om duurzame veranderingen aan te brengen waarmee jij je doelen kan bereiken en vasthouden.

E-coaching

Een E-coach traject bestaat uit een intakegesprek, een persoonlijk Gezonde Leefstijlplan en 10 weken begeleiding. Bij voorkeur is het intakegesprek op de praktijk, de begeleidingscontacten vinden plaats per mail, telefoon of skype. Als je behoefte hebt aan uitgebreide coaching kan ook gekozen worden voor een verlenging met 10 weken.

Het traject is persoonlijk op maat gemaakt. Door eerst een analyse te maken van je voedingsgewoontes en (als je op de praktijk komt) een goede meting te doen van o.a. je gewicht, BMI en vetpercentage kan een advies op maat opgesteld worden. Dit helpt je om duurzame veranderingen aan te brengen waarmee jij je doelen kan bereiken en vasthouden. De begeleiding is in de vorm die het beste bij jou past (mail, skype of telefoon) en kan dus gemakkelijk ingepast worden in jouw leven.

Fit & Slank door de overgang

Met gezonde voeding en leefstijltips kun je veel doen tegen overgangsklachten (zoals opvliegers en gewichtstoename). Het is gezonder voor je lichaam dan hormoonpreparaten die juist een negatief effect kunnen hebben op je gezondheid. Gezonde voeding zorgt voor een gezond gewicht en verminderd juist de kans op ernstige ziektes als borst- en baarmoederhalskanker en hart- en vaatziekten.

In dit 10 wekenprogramma krijg je stapje voor stapje wetenschappelijke kennis en praktische adviezen aangereikt over voeding en leefstijl in de overgang, die je gelijk kunt gaan toepassen in jouw unieke situatie. Bij iedere vrouw verloopt de overgang anders dus zoeken we uit wat helpend is bij jouw klachten.

Elke week behandelen een andere onderdeel zoals: hoe werkt je hormoonhuishouding? Is het gebruik van sojaproducten effectief? Hoe voorkom ik osteoporose? Hoe voorkom ik gewichtstoename? De overgang, een periode waarin sterke vrouwen doorgroeien naar een volgende mooie levensfase, met nieuwe taken, uitdagingen en mogelijkheden. Geniet ervan!

Prijsoverzicht

Product Aantal consulten Prijs (incl. BTW) Opmerkingen
Coaching notk € 65,- Prijs per consult van een uur
Gezond Afvallen 4 € 199,- Intakegesprek, adviesgesprek en 4 consulten
E-coaching 10 € 199,- 10 weken begeleiding per mail
Door de overgang 10 € 299,- Het programma kan in de praktijk gevolgd worden

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Een afspraak die korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd wordt wel in rekening gebracht. De betalingsvoorwaarden vind je hier.

Vergoeding zorgverzekering

logo BGN

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt de behandelingen geheel of gedeeltelijk. De BGN gewichtsconsulent wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten, dus zonder dat eerst je eigen risico hoeft te betalen. Onderzoek welke mogelijkheden je verzekeraar biedt. Op de website van de BGN staat een overzicht van de vergoedingen die verschillende verzekeraars bieden.